logo songteksten.net

Ellen DeGeneres werkt aan standupshow Netflix

LOS ANGELES - Het twittergesprek tussen Netflix en Ellen DeGeneres woensdag over een standupshow van de presentatrice, was geen grap. Later verklaarde Ellen in haar talkshow dat de special er echt aan zit te komen.

Woensdag twitterde Netflix: "Het is al vijftien jaar sinds je laatste standupspecial, @TheEllenShow. Waarom doe je er niet één voor Netflix?" Ellen antwoordde daarop meteen: "Ik zal erover denken. Oké, ik doe het."

In haar talkshow gaf ze een langere reactie. "Ik kreeg een tweet van de mensen van Netflix en ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat ze me niet wilden vertellen wat er met Barb van Stranger Things is gebeurd. Maar het goede nieuws is dat ik een standupspecial ga maken." De The Ellen Show-presentatrice liet weten dat ze al bezig is de special te schrijven. Waar en wanneer die wordt opgenomen, is volgens Ellen nog niet bekend.

Netflix investeert de laatste tijd veel in comedyspecials. Eerder sloot de streamingservice deals met Amy Schumer, Chris Rock, Louis C.K., Dave Chappelle, Sarah Silverman en Jerry Seinfeld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren