logo songteksten.net

Filmopnames uitgesteld om blessure Timor

UTRECHT - De opnames van de dansfilm Shake it Off zijn opgeschort vanwege een blessure van hoofdrolspeler Timor Steffens.

Steffens raakte woensdag bij het dansen geblesseerd aan zijn achillespees op de filmset van de Nederlandse bioscoopfilm en wordt komende week hieraan geopereerd. "De opnames zijn opgeschort voor deze week", laat producent AM Pictures weten aan BuzzE. "We willen de film graag met Timor afmaken, uit loyaliteit naar hem en omdat we samen aan dit avontuur zijn begonnen. We kijken hoe het gaat na zijn operatie en hakken dan de knoop door."

Danser Timor Steffens, bekend van So You Think You Can Dance, maakt zijn acteerdebuut in Shake it Off. Zijn tegenspeelster is Robin Martens, vooral bekend van haar rol in de soap GTST. Shake it Off vertelt over een jonge vrouw uit een klein dorp (Martens) die ervan droomt aangenomen te worden op de internationale dansacademie in Rotterdam. Dat lukt haar, maar het échte leven in de grote stad valt haar rauw op haar dak. Ze moet elke dag knokken om zichzelf te bewijzen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren