logo songteksten.net

'Benefietconcert Ariana Grande volgende week'

MANCHESTER - Het benefietconcert dat Ariana Grande in Manchester wil geven voor de slachtoffers van de aanslag is volgens TMZ volgende week zondag. Bronnen van de entertainmentwebsite zeggen dat Ariana Grande en haar manager Scooter Braun druk bezig zijn met het boeken van grote namen uit de muziekindustrie om met haar mee te gaan.

Ariana zou bevriende gastartiesten vragen om haar te vergezellen naar Manchester, waar ze haar tournee maandagavond moest afbreken toen een zelfmoordterrorist zich in de foyer van de Manchester Arena opblies. Bij de bomaanslag op 22 mei kwamen 22 mensen om het leven. Meer dan 60 mensen raakten gewond.

Volgens TMZ is het benefietconcert niet in de Manchester Arena, maar kiest de organisatie Live Nation uit een van de andere beschikbare concertlocaties in Manchester. De opbrengst van het concert gaat naar de slachtoffers van de aanslag en hun nabestaanden.

Vrijdagavond beloofde de Amerikaanse zangeres via haar Twitter-account terug te komen naar Manchester. Ze hoopt zo snel mogelijk een datum bekend te maken voor haar nieuwe bezoek aan Manchester.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren