logo songteksten.net

RTL Late Night wordt RTL Summer Night

HILVERSUM - RTL Late Night krijgt in de zomer een andere naam en een ander uitzendtijdstip. Deze zomer is RTL Summer Night elke doordeweekse dag te zien tussen 21.30 uur en 23.00 uur. Dat maakte de zender maandag bekend.

RTL Summer Night wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, die deze zomer niet te zien is in RTL Boulevard. RTL Late Night-sidekick Marieke Elsinga is ook in de zomereditie te zien.

RTL zet deze zomer in op actualiteit en entertainment. RTL Boulevard is er vanaf 3 juli twee keer per dag, ook om 23.00 uur wordt het nieuws op het gebied van entertainment, lifestyle, royalty, sport, crime en internethits besproken.

“Vorig jaar hebben we veel positieve ervaring opgedaan met het doorprogrammeren van RTL Late Night en RTL Boulevard tijdens de vakantieperiode. Daarom zetten we daar deze zomer met anderhalf uur RTL Summer Night en tweemaal RTL Boulevard nog uitgebreider op in”, aldus programmadirecteur Erland Galjaard. “We geloven dat investeren in meer actuele tv loont, ondanks de kleinere kijkersgroep in de zomer.”

Ook na de zomer is RTL Boulevard vaker op de buis. Het entertainmentprogramma krijgt een weekeindversie. “Na de zomer starten we met RTL Boulevard op zaterdag en zondag, zodat we zeven dagen in de week bovenop de actualiteit zitten met veel aandacht voor alle nieuwspijlers.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren