logo songteksten.net

Rebel Wilson zeker van familieband met Disney

SYDNEY - Rebel Wilson is ervan overtuigd dat ze een achternichtje is van Walt Disney. Dat bleek maandag, toen de actrice wederom in de rechtbank stond tegenover Bauer Media. Rebel klaagt de uitgever aan omdat verschillende verhalen haar imago zouden hebben beschadigd.

“Ik heb het altijd geweten, net zoals je altijd weet wie je ouders zijn”, zei Rebel in de rechtszaal over haar band met Disney. Er werd geen enkel bewijs gevonden voor de familieband, maar Rebel gelooft het verhaal van haar oma. Zij zou de stamboom van Rebels tak van de familie hebben uitgezocht om na te gaan of aanspraak gemaakt kan worden op een deel van het fortuin van de Disney’s.

Volgens de Australische actrice is de relatie met de wereldberoemde filmmaker en zakenman meer dan een fantasieverhaal van haar oma. “Voor zover ik weet ben ik een ver familielid. En daar ben ik trots op.”

Rebel klaagt Bauer Media aan omdat ze in bladen als Woman’s Day en OK Magazine afgeschilderd zou zijn als pathologisch leugenaar. Om het te maken in Hollywood zou Rebel gelogen hebben over haar leeftijd en afkomst. Volgens de actrice maakten de artikelen haar carrière kapot. Ze eist een schadevergoeding.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren