logo songteksten.net

Ikink blij met late zomereditie RTL Boulevard

HILVERSUM - Luuk Ikink is blij dat RTL Boulevard deze zomer ook een late editie krijgt. Luuk neemt (behalve in zijn eigen vakantie) een groot deel van de uitzendingen om 23.00 uur voor zijn rekening, vertelde hij maandag op Radio 538 in De Coen en Sander Show.

''Ik sta er wel om te springen. Iedereen vindt het leuk'', zegt Luuk over de late edities van RTL Boulevard die RTL4 in de zomer op televisie introduceert. ''Er blijft altijd nieuws liggen aan het einde van de uitzendingen, ook reportages die we ook willen behandelen. De zomer is een ideale periode om dit te gaan doen'', zei Luuk, die RTL Boulevard sinds september presenteert.

Het showbizzprogramma is vanaf 3 juli twee keer op een avond te zien, in de vooravond en direct na afloop van de zomerse talkshow RTL Summer Night, die Beau van Erven Dorens gaat presenteren. ''Beide programma's zullen elkaar alleen maar versterken'', verwacht Ikink.

Ook na de zomer is RTL Boulevard vaker op de buis. Het entertainmentprogramma krijgt een weekendversie op zaterdag en zondag.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren