logo songteksten.net

Fred van Leer duikt in wereld van festivals

AMSTERDAM - Fred van Leer krijgt een eigen modeprogramma op het nieuwe jongerenplatform Concentrate Velvet. Fred duikt in de wereld van de festivals, meldde het nieuwe kanaal maandag.

Fred gaat het land in op zoek naar de coolste en gekste festivaloutfits. In deze zoektocht komt hij de leukste en gekste types tegen. De eerste uitzending is deze zomer, de exacte datum maakt hij later bekend.

Naast Fred komt Sophie Milzink het Velvet-team versterken. Maandag begon de eerste uitzending op het platform met de nieuwe datingshow Love at First Lie dat Sophie presenteert. In deze show zitten vier mannen aan de leugendetector om een date te krijgen met een vrouw.

Bibi Breijman presenteert vanaf woensdag Grannies & Guys. Lizzy van der Ligt presenteert voor Concentrate Velvet vanaf vrijdag het modeprogramma Fashion Feed, waarin ze wekelijks iemand een sterrenlook geeft. Elke eerste zondag van de maand is Catfight te zien, waarbij alle hosts samenkomen en een challenge met elkaar aangaan. Fred van Leer beoordeelt hier de dames op hun prestaties.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren