logo songteksten.net

'Selena Gomez smoorverliefd op The Weeknd'

LOS ANGELES - Selena Gomez is tot over haar oren verliefd op de Canadese zanger en songwriter The Weeknd, dat zeggen ingewijden woensdag aan E! News.

De 24-jarige Kill Em With Kindness-zangeres sprak eerder al op de Amerikaanse radio over haar romance met de 27-jarige The Weeknd, wiens echte naam Abel Tesfaye is. ''Ik zal mijn hart en ziel geven aan de persoon waar ik van hou. Dat is hoe ik ben en daarmee krijg ik veel terug'', zei ze tegen radiostation Miami's Power. ''Ik ben het soort meisje dat op grootse wijze liefheeft.", vervolgde ze.?

Gomez en Tesfaye werden de afgelopen tijd vaak samen gezien. In januari spotte de paparazzi het stel zoenend bij een restaurant in Los Angeles. Op het Met Gala op 1 mei in New York, verschenen de twee voor het eerst samen op de rode loper.?

Bronnen rond de zangeres bevestigen dat ze stapelgek is op de zanger. "Ze is smoorverliefd op Abel", aldus een ingewijde. "Deze relatie is heel anders dan die ze had met Justin Bieber", vervolgt de bron. Gomez en Bieber hadden tot 2014 drie jaar lang een knipperlichtrelatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren