logo songteksten.net

Victoria Beckham op cover Nederlandse Vogue

AMSTERDAM - In de juli editie van het Nederlandse Vogue staat Victoria Beckham op de cover. Ook gaf de voormalige Spice Girl een uitgebreid interview aan het maandblad waarin ze onder andere een inkijkje geeft in haar gezinsleven en haar relatie met David.

De 43-jarige Beckham houdt zich vandaag de dag voornamelijk bezig met mode. "Als het echt zo beroerd met me zou gaan zoals ik er op veel foto's van de paparazzi uitzie, dan zouden mijn kinderen niet zo gelukkig zijn als ze nu zijn. En ik zou zeker al gescheiden zijn", zegt Beckham tegen het tijdschrift.

Ze kent haar tekortkomingen maar probeert zich op de positieve dingen in het leven te concentreren. "Ik ben niet perfect, ik hoef er niet uit te zien alsof ik 25 ben. Ik ben 43 en dat klinkt erger dan het voelt", aldus Posh Spice. "Ik concentreer me op wat ik heb bereikt en voel me gezegend", vervolgt ze.

Ook verklapt ze waarom ze bijna altijd wordt gespot met een zonnebril op. "Ik ben de moeder van vier kinderen, dus het is laat voor ik in bed lig. Een zonnebril verbergt een hoop."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren