Sven Ratzke maakt kans op Australische prijs

Door ANP, maandag 19 juni 2017 16:09, views: 2, bron: ANP

SYDNEY - De Nederlands-Duitse entertainer Sven Ratzke is genomineerd voor de prestigieuze Australische The Helpmann Awards. De ceremonie van de prijzen, die jaarlijks worden uitgereikt, is op 24 juli. Het event wordt live op de Australische televisie uitgezonden.

Ratzke is genomineerd in de categorie ‘Best Cabaret Performer’. Het gebeurt maar zelden dat buitenlandse artiesten worden genomineerd voor deze belangrijke Australische prijzen. Volgens het juryrapport combineert Ratzke hoge cultuur op knappe wijze met luchtig muziektheater.

De entertainer speelt al jaren voor uitverkochte zalen over de hele wereld. Hij heeft vanaf dit najaar ook zijn eerste eigen Duitse televisieshow, Ratzkes Rendevous en gaat in Nederland toeren met zijn voorstelling Homme Fatale. Hierin verkent Ratzke de vraag of het alleen maar vrouwen zijn die verleiden en anderen in het ongeluk storten. Er zijn ook fatale en raadselachtige mannen: de rebel, het buitenbeentje, oplichter, duivel en hartendief.

Voor dit programma heeft de populaire Amerikaanse zanger Rufus Wainwright een lied geschreven. Homme Fatale zal ook te zien zijn in Berlijn, Edinburgh, Wenen, New York en Australië.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

bottrap