Wonder Woman ook in Nederland op 1

Door ANP, maandag 19 juni 2017 16:23, views: 4, bron: ANP

AMSTERDAM - De comicverfilming Wonder Woman was het afgelopen weekend de best bezochte film in de Nederlandse bioscopen. De supervrouw trok 83.000 bezoekers, zo blijkt uit de cijfers van de Nederlandse theaters.

Wonder Woman vertelt over een Griekse Amazone die een Britse spion helpt de Eerste Wereldoorlog te beëindigen. Een bijrolletje is er voor het Nederlandse model Doutzen Kroes. De film brak vorige week records in de Amerikaanse bioscopen.

Op de tweede plaats staat Johnny Depp met zijn vijfde Pirates of the Caribbean-film. Het vervolg, dat door de critici gemengd werd ontvangen, heeft tot nu toe 650.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen getrokken.

Tupac-film

Opvallend is de Tupac-biopic All Eyez on me, die met 29.000 bezoekers in het eerste weekend op de vierde plek staat. Ook de alternatieve horrorfilm It comes at night, over een gezin dat zich in ee huis schuil houdt voor eem ramp, deed het opmerkelijk goed, met een zesde plek in de toplijst.

In de top 20 staat momenteel geen enkele Nederlandse productie. Sowieos lijken de bioscopen het afgelopen weekeinde last te hebben gehad van het prachtige weer.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

bottrap