Harry Styles en blogger na maand uit elkaar

Door ANP, donderdag 22 juni 2017 02:10, views: 6, bron: ANP

LOS ANGELES - Harry Styles is weer vrijgezel. De voormalige One Direction-zanger en foodblogger Tess Ward zijn na een relatie van dik een maand alweer uit elkaar. Volgens het Britse dagblad The Sun is Ward terug bij haar ex-vriend, op wie ze nog steeds verliefd bleek.

"Harry en Tess hebben elkaar een paar weken niet meer gezien", zegt een ingewijde. "Tess realiseerde zich dat ze nog steeds gevoelens had voor haar ex", vervolgde de bron. De 23-jarige zanger en de 27-jarige foodblogger werden in mei aan elkaar voorgesteld door gemeenschappelijke vrienden. Ward houdt een foodblog bij genaamd The Yes Chef en publiceerde in 2015 haar eerste kookboek getiteld The Naked Diet.

Veel tijd voor liefdesverdriet heeft Styles niet want hij is momenteel op wereldtournee om zijn eerste soloplaat te promoten. Daarnaast speelt de zanger mee in de nieuwe film van Christopher Nolan, Dunkirk, over de slag bij Duinkerken in 1940. Styles bezoekt de komende weken meerdere premières en geeft een aantal interviews over de film en zijn debuut als acteur.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten


bottrap