logo songteksten.net

Mel B in verweer tegen alimentatie-eis ex

LOS ANGELES - Mel B is niet van plan akkoord te gaan met de alimentatie die haar ex Stephen Belafonte eist. Hij had bij de rechtbank in Los Angeles gevraagd om onder meer 4300 dollar (3850 euro) per maand voor eten en 750 dollar (675 euro) voor mobiele telefonie.

In scheidingsdocumenten die TMZ in handen heeft, noemt de voormalig Spice Girl de wensen van Stephen exorbitant. De zakenman eist ook 2000 dollar (1800 euro) per maand voor kleding, wat Mel weigert omdat hij zijn volledige garderobe mee heeft genomen uit hun gemeenschappelijke huis. Ook de 11.000 dollar (9900 euro) per maand die Stephen wil voor huisvesting is volgens het America's Got Talent-jurylid onnodig, omdat Stephen het huis van vrienden tot zijn beschikking heeft gekregen.

Mel beweert dat ze jarenlang is mishandeld door Stephen en dat hij een affaire had met hun kindermeisje. Hij claimt dat hij geen werk kan vinden en dus geen geld verdient door alle negatieve publiciteit rondom de scheiding. Hij zou inmiddels al tientallen duizenden dollars aan schuld hebben opgebouwd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren