logo songteksten.net

Paris Jackson eert vader opnieuw met tattoo

LOS ANGELES - Paris Jackson heeft er weer een tatoeage bij. De 19-jarige heeft opnieuw gekozen voor een herinnering aan haar vader Michael Jackson.

Paris liet het woord 'Applehead' vereeuwigen op haar voet. Het was een koosnaampje voor haar vader. Ze postte een foto op Instagram van haar nieuwe aanwinst. ''Met elke stap die ik neem, til jij mijn voet op en leid jij mij voorwaarts. Ik houd van je'', schreef ze erbij.

Paris heeft inmiddels minstens tien tatoeages die een eerbetoon aan haar beroemde vader vormen. Zo heeft ze onder meer het woord 'Bad', de titel van een van Michaels albums, laten vereeuwigen op haar hand. Op haar pols staat 'Queen of my Heart' (koningin van mijn hart) in het handschrift van de King of Pop en op haar arm heeft ze een tatoeage van Michaels ogen.

In totaal heeft Paris meer dan vijftig tattoo's. Ook haar oudere broer Prince is dol op de permanente inkt. Ook hij heeft een eerbetoon aan zijn vader op zijn lichaam laten vereeuwigen. Op zijn kuit heeft hij grote afbeelding van Michael in van zijn iconische danshoudingen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren