logo songteksten.net

'Depp dwong assistent te liegen over sms'jes'

LOS ANGELES - De sms-berichten tussen Amber Heard en de assistent van Johnny Depp die vorig jaar opdoken, waren wel degelijk echt. Dat beweren de voormalig managers van de acteur, met wie hij in een rechtszaak verwikkeld is. In de sms'jes besprak de assistent incidenten waarbij Johnny zijn toenmalige vrouw Amber mishandelde.

Volgens People, dat de rechtbankpapieren in handen heeft, werd Johnny's managementbureau TMG door huishoud- en beveiligingspersoneel van de acteur op de hoogte gebracht van zijn agressieve gedrag jegens Amber, waarbij het meermaals tot fysiek geweld was gekomen. Hij zou haar onder meer in 2014 hebben geschopt.

Na de bekendmaking van hun breuk vorig jaar, vroeg Amber een contactverbod aan voor Johnny. Ze beweerde dat ze tijdens hun huwelijk slachtoffer was geweest van huiselijk geweld. Johnny heeft dit altijd ontkend. In het scheidingsproces dook het sms-verkeer tussen Amber en de assistent van Johnny op. De assistent ontkende destijds dat hij de berichten had verstuurd.

In de rechtbankpapieren van de managers staat: "TMG is ingelicht en ervan overtuigd dat Depp wel degelijk wist dat de sms'jes echt waren, maar zijn assistent onder druk zette om de berichten publiekelijk te ontkennen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren