logo songteksten.net

Orlando wilde Katy uit de kleren krijgen

SYDNEY - Orlando Bloom probeerde in augustus zijn toenmalige vriendin Katy Perry uit de kleren te praten toen hij naakt op een surfplank in Italië peddelde. De zangeres was echter niet in de stemming.

De foto's van een naakte Bloom gingen vorig jaar de hele wereld over toen hij poedelnaakt gesnapt werd door paparazzi tijdens zijn vakantie op Sardinië. Katy zat bij hem op de plank maar hield haar kleren aan.

"Hij probeerde me over te halen om naakt te gaan maar dat zijn dingen die ik niet doe", zei Katy op bezoek bij de Australische radiozender KIIS FM. De zangeres, die voor het eerst sprak over de foto's, ging later echter alsnog bloot op hun privéjacht buiten het zicht van de camera's. "Ik was eerder niet echt in de stemming. Ik heb het bewaard voor de boot."

Volgens Katy ontdekte Orlando op dat moment ook de kracht achter sociale media. Ze probeerde hem al een tijdje een en ander bij te brengen over Twitter. Toen de naaktfoto's eenmaal rondgingen was hij binnen mum van tijd wereldwijd 'trending'. "Hij begreep toen pas wat Twitter is", grapte Katy.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren