logo songteksten.net

Kinderen Brooke Shields nog niet op catwalk

NEW YORK - Brooke Shields keert na 37 jaar weer terug als model voor Calvin Klein en zal binnenkort te zien zijn in een nieuwe campagne van het modemerk. De 52-jarige actrice was op haar 15e ook al model voor Calvin Klein. En dat wil ze haar kinderen besparen, die moeten eerst hun opleiding afmaken, zo zegt Shields tegen Page Six.

"We moeten geen lichamen zien van 15-jarigen. Ik ben ook geen 15 meer, ik heb rondingen en ben sterk", aldus Shields. De actrice heeft samen met schrijver Chris Henry, met wie sinds 2001 getrouwd is, twee tienerdochters van 14 en 11 jaar oud. Die moeten eerst hun opleiding afmaken voor ze op de catwalk mogen lopen.

"Het is een meedogenloze en ontmoedigende business", zegt Shields over het modellenwerk. "Je moet altijd klaarstaan voor audities en klussen en ik wil dat mijn kinderen gewoon naar school gaan", vervolgt de Suddenly Susan-actrice.

Zelf studeerde Shields in 1987 af in Franse literatuur aan de universiteit van Princeton. Volgens de actrice heeft haar goede opleiding gezorgd dat ze een goed en stabiel bestaan heeft kunnen opbouwen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren