logo songteksten.net

Ziekenhuis krijgt Britney Spears-vleugel

LAS VEGAS - Een ziekenhuis in het Amerikaanse Las Vegas opent later dit jaar een Britney Spears-vleugel. De zangeres doneerde een miljoen aan de instelling, die kinderen met kanker behandelt.

"Ik heb in mijn carrière veel dingen gedaan waar ik trots op ben, maar nooit meer dan hierop", meldt de zangeres volgens People in een persbericht van het ziekenhuis. "Het feit dat ik mijn sterrenstatus kon gebruiken om geld in te zamelen om dit geweldige instituut te bouwen en zieke kinderen en hun families te helpen brengt me niet alleen tot tranen, maar geeft mijn loopbaan ongelooflijk veel betekenis."

Britney doneerde onder meer van elk kaartje dat voor haar Piece Of Me-concertreeks in Las Vegas werd verkocht een dollar aan het ziekenhuis, en organiseerde evenementen waaronder een sponsorfietstocht om geld op te halen. Naast de zangeres boden ook haar concertpromotor Live Nation en hotelketen Caesars, waarin haar concerten plaatsvinden, financiële steun aan het ziekenhuis.

De zangeres had een persoonlijke motivatie voor haar inzamelingsactie. "Mijn tante Sandra is overleden aan kanker dus ik ken de verwoestende gevolgen die deze verschrikkelijke ziekte heeft voor de slachtoffers en hun naasten." Britney opent de nieuwe vleugel van het ziekenhuis dit najaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren