Fajah richt zich op positieve zaken

Door ANP, maandag 17 juli 2017 07:49, views: 8, bron: ANP

AMSTERDAM - Fajah Lourens heeft een jaar van hoge pieken en diepe dalen achter de rug. De afvalgoeroe, dj en actrice probeert zich nu vooral op de goede dingen te richten.

"Op een gegeven moment bekroop me bijna het gevoel dat wanneer het met me goed ging, er ook iets verschrikkelijks zou gaan gebeuren", zegt Fajah maandag in De Telegraaf. Zo ging aan de ene kant haar Killerbody-boek de grens over maar verloor ze ook haar ex-vriend Daniël, de vader van haar negenjarige zoon Shai. Daniël overleed op 46-jarige leeftijd aan de gevolgen van hersenvliesontsteking.

"Alles leek zo goed te gaan en vervolgens word je overvallen met de dood van Daniël", vertelt Fajah. "Inmiddels ben ik er wel anders in gaan staan. Ik bedenk me nu dat het nog erger was geweest als het met al deze ellende zakelijk ook nog eens niet goed was gegaan."

De eerste weken na Daniëls dood probeerde Fajah er zo veel mogelijk voor haar zoon Shai te zijn. "Hij is net zijn vader kwijtgeraakt en juist nu moet hij voelen dat zijn moeder er hoe dan ook altijd voor hem is. En hoeveel verdriet we allebei ook hebben, we gaan hier samen doorheen komen. Ik ben behoorlijk spiritueel ingesteld en ik ben ervan overtuigd dat Daniël ergens vandaan naar ons kijkt. En dan wil ik dat hij ziet dat wij het goed doen."

bottrap