logo songteksten.net

Wilfred Genee gooit Tour du Jour niet meer om

AMSTERDAM - Wilfred Genee baalt dat het RTL 7-wielerprogramma Tour du Jour weinig kijkers trekt. De presentator is echter niet van plan om zijn show nu drastisch om te gooien.

"Ik vind het vooral jammer voor de mensen die zo hard werken aan ons programma", zegt Wilfred maandag in het AD. "Uiteindelijk beslist de kijker, maar volgens mij is het een prima programma. En dat gaan we nu ook niet meer omgooien." In de eerste twee weken van de Tour de France trok Tour du Jour maar twee keer meer dan 300.000 kijkers.

Volgens Wilfred is het een bewuste keuze geweest om het dit jaar serieus aan te pakken met minder entertainment. "Johan Derksen en René van der Gijp aan tafel zetten is niet de oplossing. Dit is geen voetbal. Maar het verschil met Voetbal Inside is er natuurlijk: daar gebruiken we wel veel knipogen en kwinkslagen."

Of dit het laatste jaar voor Tour du Jour is, weet Wilfred niet. "Daar wordt nu nog helemaal niet over gesproken. De leiding van RTL 7 vindt dat we een goed programma maken, net als de meeste recensenten. Daar ben ik blij mee. De kijkers hebben nog een week de tijd om dat ook te ontdekken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren