logo songteksten.net

Ashton Kutcher vraagt om privacy kinderen

LOS ANGELES - Ashton Kutcher heeft op Twitter zijn volgers en de media gevraagd geen foto's te delen of publiceren van zijn kinderen.

De oproep kwam nadat verschillende Amerikaanse sites kiekjes hadden geplaatst die waren gemaakt toen Ashton en zijn vrouw Mila Kunis met dochter Wyatt (2) en zoon Dimitri (7 maanden) in het publiek zaten bij een duikwedstrijd in Hongarije afgelopen weekend.

"Ik blijf het vriendelijk vragen. Alsjeblieft post/publiceer geen foto's van onze kinderen. Zij hebben niet gekozen voor een leven in de spotlight", begon Ashton zijn tweets. "Ja, we hebben ze meegenomen naar een openbare gelegenheid (we laten ze graag het leven meemaken), nee dat betekent niet dat we het oké vinden dat hun foto's gepubliceerd worden." Hij eindigde zijn verzoek met een simpel "Alsjeblieft".

Ashton en Mila zijn er al sinds de geboorte van dochter Wyatt fel op tegen dat hun kinderen door paparazzi op de foto worden gezet. "Wij gaan daardoor amper met haar naar buiten, we zijn liever thuis", aldus Mila vorig jaar in De Telegraaf. "Als ze naar het park gaat, is dat met mijn familie, maar zonder ons. Dan kan ze tenminste rondrennen zonder lastiggevallen te worden.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren