logo songteksten.net

Radiodj Lex Gaarthuis tekent platencontract

HILVERSUM - De muzikale carrière van radiodj Lex Gaarthuis begint serieuze vormen aan te nemen. Donderdag zette Lex, die met de feestact De Barkeeper aan de weg timmert, zijn handtekening onder een platencontract.

Als grap, die ontstond in zijn Radio 10-ochtendshow, maakte Lex eerder dit jaar met hulp van DJ Sven een zomernummer. Biertje BBQ ging echter al snel viral. “Deze uit de hand gelopen grap smaakte stiekem toch wel naar meer”, biechtte Lex donderdag op.

“Dus toen de interesse van een label kwam en er zich ook een groot boekingsbureau meldde omdat er al vraag was naar optredens hebben de producer en ik besloten er serieus werk van te maken.” Lex zette zijn krabbel onder een contact met feestlabel Lekker Belangrijk Records.

De Barkeeper brengt nog minimaal twee singles en een EP uit. “De tweede single volgt in oktober en ook de carnavalsplaat voor 2018 staat al in de grondverf.” Lex wil achter de schermen door met de feestact, als auteur. En de radiodj heeft internationale ambities. “In september gaan we de grens over: dan komt de Duitse versie van Biertje BBQ uit als single rondom het Oktoberfest daar.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren