logo songteksten.net

Concert Chance the Rapper loopt uit de hand

HARTFORD - Een concert van Chance the Rapper is vrijdag compleet uit de hand gelopen. De politie in Hartford, Connecticut had zijn handen vol aan dronken concertgangers. Meer dan negentig mensen werden per ambulance naar ziekenhuizen gebracht, twitterde politiechef Brian Foley.

“Bij een gemiddeld concert moeten zo’n twintig tot dertig mensen naar het ziekenhuis”, zei Foley tegen de lokale Hartford Courant. “Zestig zou al erg zijn. We hebben ooit meegemaakt dat het om zeventig mensen ging, vrijdag waren het er negentig.” Chance the Rapper gaf een openluchtconcert in het Xfinity Theatre, dat ruimte biedt aan 30.000 bezoekers.

Veel dronkenlappen mochten nog helemaal geen alcohol nuttigen. Foley richtte zich in een reeks tweets dan ook tot de ouders van de vele tieners die de show van Chance the Rapper bijwoonden. “Heb je je tiener afgezet bij het concert? Zo ziet het eruit”, schreef de politiechef bij de beelden. Vijftig jongeren werden op de vingers getikt omdat ze nog geen 21 waren, maar wel alcohol nuttigden.

Zaterdag was het gelukkig een stuk rustiger in Hartford. Tijdens het concert van Lady Antebellum moesten ambulances voor 'slechts' zeven mensen uitrukken. Achttien minderjarigen werden betrapt met een slok op.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren