logo songteksten.net

Snapchat van Kylie Jenner gehackt

LOS ANGELES - De Snapchat van Kylie Jenner is gehackt en de dader dreigt naaktfoto's te publiceren van de realityster. Fans van de 19-jarige Jenner zagen zondagavond een vreemde Snap verschijnen met het bericht een andere gebruiker te volgen om de foto's te zien. Jenner heeft nog niet gereageerd op de hack.

"Volg me voor naaktfoto's van Kylie Jenner!!", schreef gebruiker chikri95 met een link naar een Twitteraccount. Op dit account van de vermeende hacker schrijft deze dat hij in het bezit is van naakfoto's van de realityster. Tot nu toe zijn er nog geen foto's gelekt.

Het is niet de eerste keer dat Jenner slachtoffer is van een digitale inbraak. In juni 2016 werd haar Twitteraccount gehackt en schreef de dader een reeks berichten en twitterde een paar scheldpartijen namens de realityster. Nadat Jenner weer de controle over haar account had, schreef ze aan haar fans dat het haar niet raakte. "Dus mijn Twitter was gehackt en dat maakt me niks uit, ik laat hem even z'n lol hebben", schreef ze destijds.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren