logo songteksten.net

Nicki Minaj worstelt met Snapchat

LOS ANGELES - Nicki Minaj gebruikt sinds zondag de applicatie Snapchat. De 34-jarige rapster plaatste een video waarin ze de applicatie poogt te gebruiken, maar het gebruik van de app gaat niet gesmeerd. Minaj had haar persoonlijke instellingen niet goed ingesteld en werd gebombardeerd met berichten en gespreksoproepen van fans.

"Kunnen jullie me uitleggen hoe dit werkt?", zegt Minaj in de video. Ze kan zich nauwelijks door de applicatie worstelen vanwege de constante stroom berichten en oproepen die ze ontvangt. De Anaconda-zangeres raakt gefrustreerd en vraagt fans haar niet te contacteren. "Ik kan niet meer terug naar mijn instellingen!", roept ze geïrriteerd.

In de video is te zien hoe fans haar onomwonden vragen om hun studie te betalen. En hoe Minaj wordt uitgescholden als ze de berichten niet beantwoord. "Wat is hier aan de hand?", vraagt de rapster zich hardop af.

Het lukt Minaj niet om de oproepen uit te schakelen en ze vertelt dat haar assistent contact opneemt met Snapchat om ervoor te zorgen dat ze geen berichten en oproepen meer kan ontvangen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren