logo songteksten.net

Vinnie Jones boos om hack

LONDEN - Fans van acteur en voormalig voetballer Vinnie Jones waren behoorlijk geschokt om een foto met meer dan honderd dode vossen op het Twitteraccount van de Brit. De ster zelf is echter net zo geschrokken en claimt dat zijn pagina is gehackt. En hij laat het daar niet bij zitten.

Alle ophef ontstond om een plaatje dat zondag online kwam. Een enorme rij dode vossen en de suggestie dat Jones die eigenhandig had geschoten. "Iemand die hier overheen kan?"

Meteen kreeg de Brit boze reacties van fans om zijn ongepaste hobby. Inmiddels is de foto verwijderd en heeft Jones laten weten dat hij niets van de scene af weet. "Ik ben net wakker en zie allemaal tweets over een foto met vossen. Het is een hack. Ik heb deze foto nog nooit in mijn leven gezien en heb deze foto niet getweet, het is een hack! Het spijt me enorm voor alle ophef die deze gehackte foto heeft veroorzaakt. Ik keur dit op geen enkele manier goed", schrijft Jones maandag.

Wat online speurwerk bracht de oud-voetballer al snel op het spoor van de mogelijke hacker. "Lopend onderzoek wijst uit dat de foto is genomen in AustraliĆ« en vanuit daar is geĆ¼pload. Meer research volgt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren