logo songteksten.net

Etentje DiCaprio en Winslet onder de hamer

ST. TROPEZ - Leonardo DiCaprio en Kate Winslet veilen donderdag een exclusief diner met de twee acteurs voor het goede doel. Het geld gaat naar de organisatie Golden Hat, waar Winslet bij betrokken is, die zich inzet voor kinderen die kampen met autisme.

De droom van menig Titanic-fan: een etentje met 'Jack' en 'Rose', zo probeert DiCaprio het exclusieve diner met de twee acteurs te verkopen, weet E! News. Tijdens het jaarlijkse benefietgala van de acteur, dit jaar in Saint-Tropez in Frankrijk, probeert de Titanic-acteur miljoenen binnen te halen voor goede doelen. In 2015 wist DiCaprio liefst 45 miljoen dollar (38 miljoen euro) op te halen. Dit jaar hoop hij 80 miljoen dollar in te zamelen.

Het winnende bod voor het diner met Winslet en DiCaprio zal wel ergens in oktober of november tijd moeten hebben, want de twee acteurs zijn alleen tijdens deze twee maanden beschikbaar. Ook de plaats ligt vast: het etentje moet plaatsvinden in een restaurant naar keuze in de stad New York.

Het benefietgala aan de Franse Riviera wordt door een reeks aan sterren bezocht. Zo zal zanger en gitarist Lenny Kravitz optreden, maar ook Madonna zal aanwezig zijn. Acteurs en actrices zoals Cate Blanchett, Emma Stone, Tom Hanks en Jared Leto maken hun opwachting om rijke donoren te verleiden om hun portemonnee te trekken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren