logo songteksten.net

Snor zit heropnames Henry Cavill in de weg

LOS ANGELES - De snor van acteur Henry Cavill is onderdeel geworden van een ruzie tussen twee studio's in Hollywood. Warner Brothers wil dat de 34-jarige acteur zijn snor afscheert voor heropnames van de film Justice League. Maar concurrent Paramount weigert mee te werken omdat Cavill midden in de opnames zit voor Mission: Impossible, waar hij zijn snor en baard voor liet staan.

De agenda's en de planning lopen flink in de soep, zo weet The Wrap op basis van gesprekken met medewerkers van de filmstudio's. Omdat het personage van Cavill in Mission: Impossible een snor en baard heeft kan hij deze voorlopig niet afscheren. Dat betekent dat de heropnames voor Cavill's gladgeschoren personage in Justice League moeten wachten en die vertraging kost Warner Brothers volgens kenners handen vol geld.

Het is momenteel topdrukte op de sets in Los Angeles waar acteurs zoals Henry Cavill heen en weer sjezen tussen de sets om de opnames van verschillende speelfilms af te ronden. Als oplossing kijkt Warner Brothers nu naar de mogelijkheid om de snor tijdens de montage digitaal te verwijderen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren