logo songteksten.net

Acteur Jelle de Jong gaat Dokter Deen missen

EDAM - Hoewel Dokter Deen in maart aan het laatste seizoen begint, hoopt Jelle de Jong nog steeds op een voortzetting van de serie. "Ik realiseer het me misschien nog niet. In mijn hoofd denk ik nog steeds: na twee maanden bellen ze en dan gaat het toch weer door. Ik ben van het personage gaan houden en van de groep waarmee we werken. Misschien als afsluiter een film rond Kerst, dat zou fantastisch zijn", mijmert de acteur die de rol van Robbert speelt in het AD.

Bang om na de opnames van Dokter Deen werkloos te raken hoeft De Jong overigens niet te zijn. De dertigjarige acteur staat vanaf oktober op de planken in het toneelstuk Vastgoed van Job Gosschalk. Het stuk is een bewerking van Glengarry Glen Ross, een toneelstuk uit 1982 dat tien jaar later werd verfilmd. De Jong deelt in Vastgoed het podium met onder meer Huub Stapel, Frederik Blom en Jörgen Raymann.

"Spelen met hen, daar heb ik gewoon veel zin in. Huub is zo'n beest, echt een icoon. Vastgoed gaat over makelaars en de vastgoedwereld. Het is een razendsnel en spectaculair stuk met oergeestige dialogen, die bij elk Nederlandse acteur op zijn wenslijst staat. Het is een spannende heksenketel", aldus De Jong.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren