logo songteksten.net

Weer miljoenenpubliek voor De slimste mens

AMSTERDAM - De kennisquiz De slimste mens weet nog steeds een miljoenenpubliek te trekken. Maandagavond stemden 1,34 miljoen Nederlanders af op de eerste aflevering van het tiende seizoen, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Het vorige seizoen van De slimste mens ging in december van start met 1,03 miljoen kijkers. Die reeks werd gewonnen door staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Klaas Dijkhoff. In het tiende seizoen strijden onder anderen presentator Jochem van Gelder, rapper Brainpower en radiodj Domien Verschuuren om de winst.

De 1,34 miljoen kijkers leveren de quiz van presentator Philip Freriks en jurylid Maarten van Rossem de derde plek op in de kijkcijfertop. Alleen de voetbalwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen, die door van Belgiƫ te winnen een plek in de kwartfinales van het EK vrouwenvoetbal veroverden, en het NOS Journaal van 20.00 uur trokken meer kijkers. De prestaties van het nationale dameselftal trokken 2,41 miljoen kijkers, op het journaal stemden 2,12 miljoen Nederlanders af.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren