logo songteksten.net

'Cast Penoza kan niet zonder elkaar'

AMSTERDAM - Het doek valt voor Penoza nu binnenkort het laatste seizoen wordt uitgezonden. De acteurs uit de tv-serie kijken met weemoed terug op de afgelopen jaren en hebben hun eerste afscheidsfeestje al achter de rug.

Aan De Telegraaf verklapt Sigrid ten Napel dat haar 'tv-moeder' Monic Hendricks een zelfgemaakt lied voor haar collega's heeft gezongen. Sigrid vertelt dat iedereen aan het begin van de serie nogal aftastend was, maar dat ze nu niet meer zonder elkaar kunnen.

Hoofdrolspeelster Monic (Carmen): "Het is net alsof we vrienden zijn die je lang niet hebt gezien en met wie je zó de draad weer oppakt." Haar 'tv-kinderen' heeft ze zien opgroeien. Zo plaste haar 'tv-zoon' Boris, gespeeld door Stijn Taverne, in het eerste seizoen nog in bed, en bracht hij, inmiddels volwassen, haar laatst nog in een auto naar een feestje.

Het vijfde seizoen van Penoza wordt vanaf 27 augustus uitgezonden. De maffiaserie van Nederlandse bodem trok het vorige seizoen gemiddeld 1 miljoen kijkers op televisie en was ook online enorm populair. De serie werd al meerdere malen genomineerd voor de Gouden Televizierring. Na het laatste seizoen wil producent NL Film nog wel een speelfilm over Carmen maken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren