'Harry Styles date model Victoria's Secret'

Door ANP, dinsdag 1 augustus 2017 03:36, views: 9, bron: ANP

NEW YORK - Harry Styles is in New York gespot op een date met Camille Rowe, een model voor Victoria's Secret. Ingewijden beweren aan het Britse dagblad The Sun dat de 23-jarige zanger en acteur is gevallen voor de 27-jarige Frans-Amerikaanse Rowe.

Het is de derde keer dat Styles omgaat met een model. Eerder werd Styles gezien met lingeriemodel Sara Sampaio (26) en model Nadine Leopold (23). De zanger doet het volgens ingewijden dit keer rustig aan en wil het model beter leren kennen.

"Ze zitten in een vroeg stadium van daten. Hij is erg gesloten over zijn relaties, dus verwacht geen show", vertelt een ingewijde op vragen over de relatie tussen de twee. "Ze passen goed bij elkaar en zien er gelukkig uit samen", vervolgt de bron.

Camille Rowe loopt al sinds haar 18e op de catwalk. Ze werkte eerder voor modemerken Louis Vutton en Christian Dior. Momenteel woont ze in New York en aspireert een carrière als actrice. Als kersverse acteur in de film Dunkirk kan Styles haar goed van adviezen voorzien.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten


bottrap