logo songteksten.net

Matthew McConaughey vindt Idris Elba sexy

LOS ANGELES - Matthew McConaughey ziet in Idris Elba een goede kandidaat voor de titel Sexiest Man Alive. De 47-jarige acteur werd in 2005 zelf door People uitgeroepen tot winnaar en als het om de verkiezing van 2017 gaat, ziet Matthew graag zijn collega-acteur winnen.

“Elba is de perfecte winnaar van de nieuwe Sexiest Man Alive-verkiezing”, vertelt Matthew aan People over zijn The Dark Tower-tegenspeler. Idris is op zijn beurt meer dan vereerd dat zijn collega hem steunt. “Dat is zo’n enorm compliment van deze man!”

Ondanks dat het al twaalf jaar geleden is dat hij werd uitgeroepen tot winnaar, profiteert Matthew nog steeds van zijn eerdere onderscheiding. “Dat is het met deze eretitel. Je draagt het bij je tot je dood”, grapt hij.

De door People georganiseerde verkiezing van meest sexy man van de wereld bestaat al sinds 1985. In het verleden werden onder meer Mel Gibson, Brad Pitt en George Clooney al eens uitgeroepen tot Sexiest Man Alive. Vorig jaar ging de eretitel naar Dwayne 'The Rock' Johnson. People maakt in november de winnaar van 2017 bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren