logo songteksten.net

Tranen bij moeder Taylor Swift in rechtbank

DENVER - Taylor Swifts moeder Andrea kreeg het dinsdag te kwaad in de rechtbank in Denver. Ze stond haar dochter bij in de rechtszaak die de zangeres aanspande tegen een radio-dj. Tijdens de openingsverklaring moest Andrea haar tranen wegvegen, zag People.

Taylor zelf bleef stoïcijns. De zangeres, die een symbolische schadevergoeding van 1 dollar eist, liet via haar advocaat weten er “zeker” van te zijn dat dj David Mueller haar onzedelijk heeft betast. Mueller ging in 2013 met de zangeres op de foto en zou tijdens het poseren zijn hand op haar billen hebben gelegd.

De radio-dj ontkent het hele voorval en zegt zijn naam te willen zuiveren. Hij was de eerste die naar de rechter stapte, omdat hij na een klacht van Taylors medewerkers zijn baan verloor. De zangeres reageerde met een rechtszaak tegen de dj. Verwacht wordt dat ook Taylor zelf getuigt, maar wanneer is nog niet bekend.

Ook dinsdag stonden er weer veel fans van Taylor bij de rechtbank in Denver. Voor 32 van hen werd het urenlange wachten beloond, zij mochten op de publieke tribune plaatsnemen. Taylor was ook maandag bij de rechtbank, toen woonde ze de juryselectie bij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren