Despacito ook in Top 40 niet meer op 1

Door ANP, vrijdag 18 augustus 2017 09:24, views: 2, bron: ANP

HILVERSUM - Zomerhit Despacito moest vorige week al plaatsmaken in de Single Top 100 en nu is Luis Fonsi ook zijn nummer 1-positie in de Top 40 kwijt. Na vijftien weken bovenaan de hitlijst is het deze week Mama van Jonas Blue feat. William Singe dat de Top 40 aanvoert.

Met vijftien weken op nummer 1 evenaarde Despacito het hitlijstrecord van Ed Sheerans Shape Of You. Die single voerde de hitlijst begin dit jaar eveneens vijftien weken aan. Begin mei was het de remix van Despacito, waaraan Justin Bieber meewerkte, die Shape Of You van de troon stootte.

In de Top 40 van deze week moet Despacito niet alleen Mama boven zich dulden. Ook Mi Gente van J. Balvin & Willy William haalt Luis Fonsi in, waardoor dé zomerhit van 2017 op de derde plek belandt.

Mama is de eerste nummer 1-hit van Jonas Blue in Nederland. Zijn hits Fast Car en Perfect Stranger haalden vorig jaar de top drie, maar waren niet opgewassen tegen respectievelijk Mike Posners I Took A Pill In Ibiza en Cold Water van Major Lazer feat. Justin Bieber & MØ.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

bottrap