logo songteksten.net

Boze huisbaas levert Tim kijkersrecord op

DEN HAAG - De meest recente aflevering van Tim Hofmans onlineprogramma #BOOS is een hit. In nog geen 24 uur is de aflevering waarin te zien is dat Tim het aan de stok krijgt met een Nijmeegse huisjesmelker bijna 900.000 keer bekeken.

Nooit eerder trok een aflevering van #BOOS zo veel kijkers. “Dit is veruit het best bekeken filmpje”, licht een woordvoerder van BNN-VARA toe. “Het gaat heel hard, we verwachten dat hij door een miljoen gaat.”

Gemiddeld trekt Tim volgens BNN-VARA zo’n 400.000 kijkers met zijn onlineprogramma. De 52e #BOOS, die vorige week donderdag verscheen, trok tot nu toe bijna 245.000 kijkers. De aflevering van de week daarvoor werd bijna 235.000 keer bekeken.

Blij uit te kunnen zenden

In de 53e aflevering van #BOOS is te zien dat Tim verhaal gaat halen bij de Nijmeegse huisbaas Tom Hendriks. De twee krijgen het met elkaar aan de stok en Hendriks deelt een klap uit. Daarbij loopt Tim een gebroken kaak op. Ook zijn cameraman raakt gewond.

“We zijn blij dat we dit uit kunnen zenden”, stelt BNN-VARA. “Nu kan iedereen zien wat er is gebeurd.” De klap die Hendriks uitdeelt is overigens niet te zien in #BOOS.

De komende weken kan Tim vanwege zijn gebroken kaak geen nieuwe afleveringen van zijn onlineprogramma maken. Vrijdag gaat de presentator onder het mes, hij heeft een paar weken nodig om te herstellen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren