logo songteksten.net

Lowlanders vieren verjaardagspartijtje

BIDDINGHUIZEN - Muziekfestival Lowlands viert dit weekend zijn 25e verjaardag. Een jubileum dat een feestje verdient, en dus worden de 55.000 bezoekers op het uitverkochte festijn in Biddinghuizen drie dagen lang getrakteerd.

Behalve voor het gebruikelijke feestgedruis op het driedaagse festival in de polder zorgt de organisatie dit jaar voor een aantal extra feestelijke activiteiten om het verjaardagspartijtje te vieren. Zo kunnen de Lowlanders elke middag aanschuiven bij een cursus ballonvouwen of deelnemen aan de workshop taarten bakken en versieren Heel Lowlands Bakt. Ook duikt er geregeld op willekeurige locaties op het festivalterrein een massale stoelendans op. Midden op een druk belopen wandelpad met tientallen festivalgangers tegelijk rondjes dansen om een stapel stoelen, tot de muziek stopt: hilarisch om aan mee te doen én om naar te kijken.

In de gloednieuwe enorme Alpha-tent staat zaterdagmiddag het jubileumprogramma De grote 25 jaar A Campingflight to Lowlands Paradise Greatest Hits Sing-along plaats. Vijf kwartier lang meebrullen met de grootste knallers uit 25 jaar Lowlands-geschiedenis, onder leiding van onder anderen Dolf Jansen, De Jeugd van Tegenwoordig, Marco Roelofs en Kees van Hondt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren