logo songteksten.net

'Brooklyn en Chloë geven relatie weer kans'

LONDEN - De liefde tussen Brooklyn Beckham en Chloë Grace Moretz is weer opgebloeid. Bijna een jaar nadat de twee uit elkaar gingen, zijn ze weer samen gespot op een feestje in Los Angeles. Volgens The Sun vertelde Chloë iedereen die het maar horen wilde dat ze weer samen is met Brooklyn.

“Brooklyn en Chloë arriveerden samen en zij vertelde verschillende andere bezoekers dat ze weer samen zijn”, vertelde een ooggetuige aan de Britse boulevardkrant. “Ze hielden zich rustig en leken zich bij elkaar op hun gemak te voelen.”

Het oudste kind van Victoria en David Beckham leerde de Amerikaanse actrice in 2014 kennen. Na een paar maanden gingen de twee uit elkaar. Vorig jaar bloeide de liefde weer op, Brooklyn bracht vrijwel de hele zomer door in Los Angeles. Begin september gingen de Beckham-telg en Chloë echter weer uit elkaar.

Aaron

Brooklyn maakt zich op voor een verhuizing naar de Verenigde Staten. Hij begint in New York aan een fotografieopleiding. Moeder Victoria heeft het daar maar moeilijk mee, bleek uit een Instagrambericht van de voormalig Spice Girl. “We houden heel veel van je en gaan je missen”, schreef Victoria bij een kiekje van moeder en zoon.

Als Chloë, die onlangs een huis kocht in Los Angeles, daadwerkelijk weer is gevallen voor Brooklyn, is dat slecht nieuws voor Aaron Carter. De zanger, die onlangs uit de kast kwam als biseksueel, vroeg de actrice onlangs uit via Twitter. Chloë ging daar nooit op in.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren