logo songteksten.net

Uitzending film Bobbi Kristina Brown verboden

NEW YORK - Een rechter in New York heeft de uitzending van een televisiefilm over de overleden dochter van Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, verboden. Zanger en vader Bobby Brown spande een rechtszaak aan tegen de makers, omdat hij in de televisiefilm zou zijn afgeschilderd als een slechte vader en gewelddadige echtgenoot.

De biopic stond gepland om op 17 oktober te worden uitgezonden in de Verenigde Staten. De film geeft volgens de makers een kijkje in het leven van de jonge Bobbi Kristina, haar moeder Whitney Houston en vader Bobby Brown. Naar verluidt had vader Brown geen bezwaar tegen de vertolking van zijn dochter door actrice Joy Rovaris, maar was hij niet te spreken over de manier waarop hij in de film werd geportetteerd.

De 48-jarige Brown vroeg ook om een schadevergoeding van 2 miljoen dollar vanwege laster. Daar beslist de rechter na een uitgebreide zitting over, zo bericht de New York Post. Ook zal de rechtbank dan bekendmaken of het uitzendverbod definitief is.

Bobbi Kristina Brown overleed in juli 2015, een paar maanden nadat ze door haar vriend Nick Gordon bewusteloos en met haar hoofd onder water in bad was gevonden. Ze werd 22 jaar oud.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren