Moeder van Ariel Winter wil ruzie bijleggen

Door ANP, woensdag 20 september 2017 05:20, views: 1, bron: ANP

LOS ANGELES - De moeder van Modern Family-actrice Ariel Winter wil de ruzie met haar dochter bijleggen. Dat zegt ze in een interview tegen Inside Edition. De voormalige kindster en haar moeder hebben een moeilijke relatie. In 2012 startte de actrice, toen 14 jaar, een rechtszaak om moeder Chrystal Workman uit de ouderlijke macht te laten zetten.

"Het is tijd om de relatie met je moeder te repareren", zegt Workman tegen de camera. "Elk dochter heeft haar moeder nodig en elke moeder haar dochter", vervolgt ze en voegt eraan toe dat ze het verleden wil vergeven en vergeten. Winter heeft nog niet concreet gereageerd op de wens van haar moeder.

De relatie tussen moeder en dochter verslechterde nadat Winter een paar keer in een gewaagde outfit op de rode lopers van verschillende evenementen was verschenen. Workman zei daarover: "Ze moet volwassen worden. Ik word er verdrietig van dat ze het gevoel heeft dat ze zichzelf moet etaleren terwijl dat niet nodig is. Ariel is slim, mooi en getalenteerd. Ze hoeft dit niet te doen, ze is prachtig met haar kleren aan."

De 19-jarige actrice was op zijn zachtst gezegd niet blij met de bemoeienis van haar moeder en noemde haar eerder in een tweet "vergif".
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

bottrap