Eniko Parrish aanvaardt excuses Kevin Hart

Door ANP, woensdag 20 september 2017 05:42, views: 2, bron: ANP

LOS ANGELES - Eniko Parrish accepteert dat haar echtgenoot, Kevin Hart, ook wel eens fouten maakt. Ingewijden zeggen tegen E! News dat Parrish, die hoogzwanger is van haar eerste kind met Hart, de verontschuldigingen van de komiek en acteur heeft aanvaard.

De 38-jarige komiek zou een slippertje hebben begaan met een andere vrouw en er zouden beelden circuleren van het overspel. Hart werd afgeperst met het suggestieve beeldmateriaal en om de afperser buiten spel te zetten, biechtte hij zijn misstap publiekelijk op.

"Eniko weet wat er aan de hand is en dat Kevin niet perfect is", aldus de ingewijde. "Ze heeft zijn excuses aanvaard en concentreert zich nu op haar zwangerschap en de toekomst", vervolgt de bron die eraan toevoegt dat ze geen plannen heeft om van Hart te scheiden. "Ze gelooft dat Hart een goede echtgenoot is".

Parrish maakt zich meer zorgen om de media-aandacht die is ontstaan nadat Hart via Instagram zijn misstap opbiechtte. "Ze wordt erop aangesproken door mensen", zegt een spion. Kevin Hart en Eniko Parrish trouwden in 2016.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

bottrap