Catherine Keyl blij met tv-loos bestaan

Door ANP, woensdag 20 september 2017 10:05, views: 1, bron: ANP

HILVERSUM - Catherine Keyl is hartstikke blij dat ze niet meer elke dag op televisie te zien is. De zeventigjarig voormalige presentatrice geniet nu met volle teugen van de dingen die ze tijdens haar carrière niet kon doen

"Ik heb natuurlijk m’n hele leven elke dag in de studio gezeten, en dat heb ik nu dus een poosje niet gedaan. En ik realiseer me dat als het nu mooi weer is dat ik nu ineens op de fiets kan springen en een eindje kan gaan fietsen", zei Catherine woensdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. "Dat heb ik m’n hele leven niet kunnen doen."

"Ik hoorde Paul de Leeuw deze week zeggen dat mensen denken dat als je even niet op tv bent je dan dood bent ofzo. Maar er is ook nog een leven naast tv hoor", verzekerde de oud-presentatrice van de Vijf Uur Show. "Je kunt ook hele leuke dingen schrijven of voor de radio doen bijvoorbeeld. Ik ben heel gelukkig zonder tv."

Toch krijgt Catherine naar eigen zeggen nog regelmatig aanbiedingen voor nieuw televisiewerk. Ze zit er echter niet meer op te wachten. "Maar als er nou echt iets leuks voorbij komt dan sluit ik niets uit. Heel Holland Bakt bijvoorbeeld, iets met eten is sowieso altijd goed", grapte ze.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

bottrap