logo songteksten.net

Spin-off van Riverdale in de maak

LOS ANGELES - De makers van fantasytienerserie Riverdale werken aan een serie rond Sabrina de tienerheks. Volgens Entertainment Weekly moet de nieuwe serie, die The Chilling Adventures Of Sabrina gaat heten, in het najaar van 2018 te zien zijn.

Sabrina is bij veel mensen bekend door de comedy Sabrina The Teenage Witch met Melissa Joan Hart uit de jaren 90, maar het personage heeft eigenlijk een duistere achtergrond. De nieuwe serie zal terugvallen op het originele verhaal, waarin Sabrina opgroeit tussen de horrorwereld van het occulte en meer menselijke tienerproblemen.

De personages in Riverdale zijn gebaseerd op de Archie Comics, waar ook Sabrina in voorkomt. The Chilling Adventures Of Sabina wordt een zogenoemde companion series van Riverdale, wat betekent dat de personages van de ene show niet per se opduiken in de andere. Wel vinden beide series plaats in dezelfde fictieve wereld.

Riverdale wordt in de VS uitgezonden op zender The CW, maar is in Nederland te zien op Netflix. Het is nog niet bekend of The Chilling Adventures Of Sabrina ook beschikbaar komt op de streamingdienst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren