logo songteksten.net

Fergie wilde niet meer over huwelijk liegen

LOS ANGELES - Fergie is blij dat ze eerlijk kan zijn over haar stukgelopen huwelijk met Josh Duhamel. De zangeres vond het de afgelopen maanden lastig de schone schijn op te houden.

Josh en Fergie, die eigenlijk Stacy Ferguson heet, maakten vorige week bekend een punt achter hun relatie te hebben gezet. ""Met liefde en respect voor elkaar hebben we eerder dit jaar besloten om uit elkaar te gaan", lieten de ouders van de vierjarige Axl weten in een verklaring. "Om ons gezin de gelegenheid te geven zich aan te passen, hebben we het nog privé gehouden voordat we er mee naar buiten zouden komen. Wij zullen elkaar en het gezin altijd blijven ondersteunen."

In een interview met People vertelt de zangeres nu dat ze het nieuws over haar scheiding naar buiten bracht, omdat de vragen over haar liefdesleven te ongemakkelijk werden. "Het werd een beetje vreemd om maar te blijven lachen als mensen vroegen naar onze eerste date." De 42-jarige brengt dit weekend een nieuw album uit, waardoor ze momenteel veel interviews geeft.

Volgens een insider die met People sprak, is de breuk het gevolg van de te verschillende persoonlijkheden van Josh en Fergie. "Ze leiden al heel lang ieder hun eigen leven. Zij wil toeren en haar eigen ding doen, terwijl hij meer wil relaxen. Daar lagen ze al lang over in de clinch voordat ze er iets aan deden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren