Nick & Simon zeggen vaker nee

Door ANP, vrijdag 22 september 2017 07:51, views: 1, bron: ANP

AMSTERDAM - Nick Schilder en Simon Keizer doen het tegenwoordig rustiger aan. De Volendamse zangers hadden behoefte aan 'onthaasting', een terugkerend thema op hun nieuwe album Aangenaam. "Dat is kennelijk waar we nu zelf, als persoonlijkheden, aan toe zijn. Geniet even van wat je nu hebt en waar je nu bent", zegt Nick in De Telegraaf.

"We gaan nu voor de krenten in de pap. We zeggen vaker nee", vervolgt Nick, die met Simon voorheen bijna alles aanpakte. "We deden wel 380 tot 400 shows in een jaar. Soms wist je niets eens waar je terechtkwam: stonden we ineens ergens in het zuiden van het land tot onze enkels in het bier voor een carnavalsoptreden. Niet dat we daar nu onze neus voor ophalen, maar we maken nu andere keuzes."

Ook bij het maken van het album namen Nick en Simon meer het heft in eigen handen. "Het lijkt weer alsof we met ons allereerste album bezig zijn", zegt Simon. "We stellen onszelf opnieuw voor aan het publiek, omdat we bij een nieuw label zitten, maar het is tegelijk de titel en het openingsnummer van onze nieuwe theatertour."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten


bottrap