Eurovision in Concert verhuist naar AFAS Live

Door ANP, vrijdag 22 september 2017 10:44, views: 1, bron: ANP

AMSTERDAM - Het jaarlijkse evenement Eurovision in Concert verhuist komend jaar voor de tiende editie naar de veel grotere AFAS Live in Amsterdam. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. In de afgelopen zes jaar werd de show steeds in de Melkweg gegeven.

Eurovision in Concert trekt jaarlijks honderden songfestivalliefhebbers uit heel Europa. Op het evenement maakt steevast een groot deel van de artiesten die tijdens het komende Eurovisiesongfestival optreden hun opwachting. Het is voor veel bezoekers de kans om hun favorieten voor het eerst live in actie te zien. Daarnaast zijn er gastoptredens van bekende oud-deelnemers.

Dit jaar wist Eurovision in Concert maar liefst 34 van de 42 songfestivaldeelnemers te strikken voor het concert, dat in twintig minuten uitverkocht was. De presentatie voor de komende editie is in handen van songfestivalcommentator Cornald Maas en zangeres Edsilia Rombley, die Nederland twee keer vertegenwoordigde op het internationale liedjesfestijn.

Lissabon

De tiende editie van Eurovision in Concert is op 14 april. De kaartverkoop begint volgende week vrijdag.

Het Eurovisiesongfestival vindt komend jaar plaats op 8, 10 en 12 mei plaats in Lissabon. Wie namens Nederland de arena betreedt, is nog niet bekendgemaakt.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

bottrap