logo songteksten.net

Audrina Patridge 'ok' na scheiding van man

LOS ANGELES - Het gaat goed met actrice Audrina Patridge. Dat meldt de realityster in een eerste reactie na haar scheiding van echtgenoot Corey Bohan.

De actrice postte zaterdag een filmpje op Instagram van haar vijftien maanden oude dochtertje Kirra in een schattig geel jurkje met daarbij de boodschap: "Ik waardeer al jullie steun en berichtjes, dit is een moeilijke tijd maar we maken het goed."

Patridge, bekend van de realityserie The Hills, diende afgelopen woensdag na tien maanden huwelijk de scheidingspapieren in. De 32-jarige brunette voert als reden voor de scheiding een reeks van mishandelingen op. Zo zou Bohan haar eerder dit jaar hard hebben geduwd terwijl ze dochter Kirra in haar armen had. Ook zou haar man meerdere keren hebben gedreigd zelfmoord te plegen. Toen Bohan vorige week weer doordraaide, haalde Patridge de kinderbescherming erbij en vroeg ze een aantal dagen later een contactverbod aan, dat werd toegekend.

De Amerikaanse is volgens de rechtbankpapieren op 6 september samen met haar dochter uit de gezamenlijke woning vertrokken en woont momenteel bij haar ouders.

De actrice en de BMX'er trouwden in november op Hawaï. Ze waren toen acht jaar samen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren