logo songteksten.net

Lady Gaga mediteert vanwege Las Vegas

LOS ANGELES - Lady Gaga heeft maandagavond live online een meditatiesessie georganiseerd vanwege de schietpartij in Las Vegas. De sessie van 20 minuten was wereldwijd te volgen en moest volgens de zangeres bijdragen aan het genezen van de aarde.

De actie werd door de 31-jarige zangeres via Twitter aangekondigd. "Mensen die willen meedoen, ik hou een 20 minuten durende sessie van meditatie/stilte/gebed via Instagram Live om de aarde tot rust te brengen", schreef de Judas-zangeres die een emoticon van de aarde toevoegde aan haar bericht. In de twee tweets die volgden zei Gaga dat ze mensen op deze manier met elkaar wil verbinden om zo rust en vrede te vinden.

Eerder op de dag was Gaga op Twitter hard uitgevallen naar president Trump en de voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Paul Ryan, vanwege de gebrekkige wetgeving rond wapenbezit.

De schietpartij in Las Vegas houdt de gemoederen flink bezig in de VS. Veel beroemdheden spraken hun afschuw uit over de schietpartij en riepen net als Gaga Amerikaanse politici op om het wapenbezit in de VS strenger aan banden te leggen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren