logo songteksten.net

Niall Horan en Neighbours-actrice zijn close

LONDEN - De Australische actrice Olympia Valance heeft het erg gezellig met Niall Horan. Dat zegt de ster uit de soapserie Neighbours in een interview met The Sun. De twee ontmoetten elkaar een paar jaar geleden en sindsdien hebben ze een speciale band met elkaar opgebouwd.

“We zijn in de loop der tijd naar elkaar toegegroeid”, zei Olympia over haar band met het oud-lid van One Direction. “Nadat we elkaar een paar jaar geleden leerden kennen, zijn we contact blijven houden. Als ik in Londen ben, spreken we wat af en als hij in Australië is, doen we dat ook.”

Volgens Olympia is Niall vaak in haar land omdat hij er familie heeft. “We hebben elkaar pas weer ontmoet en sindsdien houden we contact via de smartphone. We zijn erg close.”

Een echte relatie heeft Olympia niet met Niall. Tegen The Sun houdt ze vol vrijgezel te zijn. In februari kwam er een eind aan haar relatie met Greg Cannell. Ze vindt het voorlopig wel even prettig om alleen te zijn. Naast haar rol als Paige Smith is Olympia ook het gezicht van het lingeriemerk Gossard.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren