logo songteksten.net

'Justin Bieber en Paola Paulin daten'

LOS ANGELES - Justin Bieber geeft de liefde opnieuw eens kans. De 23-jarige zanger zou volgens Us Weekly aan het daten zijn met de 26-jarige actrice Paola Paulin. De Sorry-zanger zou Paulin hebben ontmoet in de kerk waar hij tegenwoordig regelmatig komt.

"Ze zijn helemaal hoteldebotel op elkaar", zegt een ingewijde over de status van het stel. Bieber zou de actrice op 27 september hebben ontmoet en haar meteen hebben gevraagd mee te gaan naar de kerk waar de zanger tegenwoordig vaak komt. De twee werden na de dienst gezien door paparazzifotografen.

Woensdagavond werden ze opnieuw gespot tijdens een dienst in dezelfde kerk. "Ze zagen er schattig uit samen", aldus een bron. "Justin wilde Paola voorstellen aan de pastoor met wie hij de laatste tijd optrekt", vervolgt de spion die eraan toevoegt dat de twee 's avonds een romantisch diner hadden in Hollywood.

Justin Bieber had van 2011 tot 2014 een knipperlichtrelatie met zangeres Selena Gomez en datete daarna met onder andere Kourtney Kardashian, Sofia Richie en Hailey Baldwin.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren